Docenten

Marianne Hermsen

Eind jaren ‘90 ben ik met yoga in aanraking gekomen. Ik kon toen niet vermoeden hoeveel impact yoga zou hebben op mijn gezondheid en levensstijl. Om dit enthousiasme te delen ben ik in 2009 gestart met de Raja Yoga en Meditatie docenten-opleiding bij Samyama in Valkeveen. Deze opleiding is gecertificeerd door de Internationale Yoga Federatie en heb ik in 2013 afgerond. Daarnaast heb ik in 2012 de Power Yoga docentenopleiding gevolgd bij het Dasra Centrum in Montfoort.  Ik geef hatha yoga en vinyasa flow aan volwassenen en volg regelmatig workshops bij internationale docenten zoals David Lurey. Verder geef ik mindfulnesstrainingen en verzorg ik teamdagen voor het bedrijfsleven via mijn bedrijf BeMindful360 waar het belangrijkste thema stressreductie is.

Yoga is transformerend, al heb je dat niet meteen door. Kom het gewoon eens ervaren!

 

Anne de Jong

Ik ben Anne en geef vol passie en plezier Hatha- en Power yoga.
Door sinds kinds af aan in verschillende buitenlanden te hebben gewoond, is mijn leven altijd in beweging geweest. Yoga heeft mij geleerd te gronden en in goed contact te komen met mezelf. Daarin voel ik dagelijks een fysieke en spirituele ontplooiing die ik zo veel mogelijk stimuleer door mezelf te blijven ontwikkelen en verdiepen op het yoga pad.

In mijn yoga lessen ligt de nadruk op het eren van-, luisteren naar- en in contact komen met je lichaam. Met volle attentie, intentie en vriendelijkheid zoeken we de uitdaging in kracht en de grenzen van soepelheid van je lijf op en gunnen we je lichaam de rust en ontspanning die zij/hij nodig heeft.
Alles op aarde is energie; ik haal mijn passie uit mensen motiveren, inspireren en begeleiden om hun energie in vrijheid te laten vloeien.

Ik kijk ernaar uit om een gids te zijn in jouw yoga.