Yogastijlen

Yoga Is Your Chocolate geeft 3 vormen van yoga in Soest:

Hatha Yoga
De klassieke vorm van Yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. In een Hatha yogales wisselen dynamische en verstilde houdingen elkaar af.  Je kracht neemt toe, je conditie verbetert en je voelt je gezond en relaxt. Ook leer je je lichaam en emoties beter kennen en verminder je je stress, ook na de les.

Power Yoga
Een krachtige en dynamische vorm van Yoga, afgeleid uit de Ashtanga Yoga en ïnspireerd op de lessen van Baron Baptiste. Je wordt er sterker en soepeler van, je raakt afvalstoffen kwijt, verbetert je concentratie en vermindert stress. Probeer het uit! Het is verslavend!

Vinyasa Flow
Vinyasa Flow is een vloeiende en dynamische les waarbij je adem en beweging samenwerken in een vloeiende serie houdingen. De voortdurende focus op de adem brengt je aandacht in het nu, maakt je krachtiger, vergroot je focus en  verlaagt je stress. Elementen uit de zonnegroet verbinden de houdingen, als kralen aan een ketting. We werken afwisselend met inspannende en ontspannende houdingen in een hoger tempo dan een reguliere hatha yogales en een lager tempo dan een poweryoga les.

Voor alle lessen geldt:

Er is geen competitie, yoga doe je voor jezelf.